Logo
KÆRET 11
7400 HERNING
T. 97 22 66 99 . F. 97 22 66 98
mail@htok.dk


Om Herning Trapper & Kleinsmedie


Historie
Herning Trapper & Kleinsmedie er et smedeværksted, beliggende i Herning.
Virksomheden blev grundlagt i januar 2006 af John Nielsen og Torben Hvid, to erfarne kleinsmede, der begge har 20 års kendskab til branchen.
Det er gået forrygende stærkt og virksomheden er vokset betydeligt, vi har allerede nu 16 ansatte, og et produktionsareal på 1200 m2.

Ordreproducerende virksomhed
Herning Trapper & Kleinsmedie er en ordreproducerende virksomhed, som fortrinsvis fremstiller trapper, gelændere og altaner i stål og rustfrit stål, enten som underleverandør eller som samarbejdspartner ved større projekter.
Kerneområderne spænder vidt fra private kunder og håndværksmestre, til større entreprenører både i Danmark og til eksport.

Teknisk Afdeling / Større Projekter
Udover den producerende del, har Herning Trapper & Kleinsmedie en lille teknisk afdeling, bestående af to projektledere og en teknisk assistent til at beregne, opmåle, tegne og projektere sagerne.
Vi har stor erfaring i sådanne opgaver, og det har givet os mulighed for at gå ind i større projekter i samarbejde med entreprenører, arkitekter, ingeniører og bygherrer.

Medarbejdere
Herning Trapper & Kleinsmedies medarbejderteam er håndplukket og sammensat af yderst kvalificerede smedesvende og teknikere som alle har stor erfaring inden for trappebrancen.
Arbejdet foregår i et humørfyldt og til tider hektisk, men altid uformelt miljø, i en dynamisk virksomhed med vækst og positiv omgangstone.